31.jpg
 

Bli medlem

Genom att bli medlem stöder du Hertha Hillfons Vänner som är en ideell, icke vinstdrivande, förening. Tack vare medlemsavgifter kan vi köpa in fler verk av Hertha Hillfon och även utöka medlemsaktiviteterna. Som medlem får du fortlöpande information från föreningen och har rabatt både på årskort och entrépriser. Du inbjuds också till olika specialarrangemang och medlemsträffar - här ser du aktuellt program.

Hertha Hillfons Vänner  vill gärna komplettera och utöka samlingen av Hillfon-verk.  Möjliggör inköp av fler verk genom att bli medlem och/eller donera medel! 

Medlemsavgift
Medlemsavgiften är 200 kronor/år för privatpersoner och 1.000 kronor/år för juridiska personer.

Så här blir du medlem
Fyll i  formuläret så kommer du inom kort att få en faktura på medlemsavgiften och därefter löpande information om kommande medlemsaktiviteter.

Du som har varit medlem under 2017 kommer få ett brev alternativt mejl den närmaste tiden om möjlighet att förnya ditt medlemskap. För frågor om medlemskap; mejla medlem@herthahillfonsvanner.se.

* Obligatorisk uppgift att fylla i

OBS! Fyll endast i siffror. Inga bindestreck eller liknande.
 

Donationer
Vi tar gärna emot donationer för inköp av ytterligare verk av Hertha Hillfon till föreningens konstsamling och till olika medlemsaktiviteter. Inbetalning sker till föreningens bankgiro 545-7221, Hertha Hillfons Vänner. Ange att det är en donation.